ingrediënten voor de tempeh (2 personen)
- 200 g tempeh in blokjes gesneden van 1 cm
- 1el hoisin wok saus
- 1 el ketjap manis
- 1 el neutrale olie (zonnebloem)
|
Instructies
- Bak de tempeh (in schijven) bruin in de zonnebloemolie. Snij vervolgens de tempeh in kleine belokjes en bak even aan samen met de hoisin saus (1 el) en de ketjap.
- Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit olie in een wok en vak hierin de groenten op hoog vuur voor een aantal minuten zoals jij ze lekker vindt.
- Voeg de noedels bij de groenten, giet de hoisin saus erbij , schep goed door elkaar, maak op smaak vers gemalen zwarte peper.
- Schep de noedels in 2 kommen en garneer met, de blokjes tempeh, lente-ui en pinda’s.
- Enjoy!
Reacties
Een reactie posten
Bedankt voor je bericht en smakelijk !